Сирний торт з малиною
12.12.2016. Сирний торт з малиною

З настанням літа з'являється багато ідей приготування смачних, легких ягідних тортів, які не потребують випічки і великих витрат. Адже дуже не хочеться стояти довго на кухні, коли за вікном яскраве сонце і блакитне небо. Цей сирний торт з малиною якраз підходить для спекотного літа, та й виглядає дуже ошатно і святково.

Інгредієнти (для форми діаметром 20 см):

300 гр шоколадного печива
80 гр вершкового масла
4 ст. ложки молока
200 мл жирних вершків
400 гр сиру
3 ст. ложки меду
3 ст. ложки цукру
ванілін
400 гр малини
1 ст. ложка желатину + 50 мл гарячої води
Подрібнюємо печиво в блендері і додаємо розтоплене масло і молоко. Добре перемішуємо і викладаємо у змащену форму. Добре утрамбовуємо і ставимо в холодильник.

У чашці збиваємо міксером сир, щоб не було грудочок, додаємо мед, цукор і ванілін.

В іншій чашці збиваємо вершки до м'яких піків.

З'єднуємо дві суміші і додаємо розчинений желатин. Перемішуємо міксером на низькій швидкості.

Додаємо малину, акуратно заважаємо і викладаємо у форму на корж з печива. Ставимо в холодильник на кілька годин.

Для любителів сиру, десерту краще не придумаєш.

Смачного!